Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Bemutatkozás


Óvodánk 1970-ben nyitotta meg kapuit, Érd-parkváros központi részén, mely könnyen, jól megközelíthető. 1986-ban 9 csoportosra bővítették ki, majd 2009-ben újabb két csoportszobát és egy tornaszobát építettek az óvodához, majd az idén újabb csoporttal bővítették.
A 12 csoportszoba, valamint a tornaszoba és a hozzájuk tartozó mosdók, öltözők és folyosók világosak, berendezésük megfelelően szolgálja a gyermekek óvodai nevelését.
Az óvoda épülete és udvara is igen nagy területen helyezkedik el. A gyermekek és az őket nevelő felnőttek mozgástere, a csoportszobákat és az udvart tekintve is nagy.
Udvarunk adottságai sokat romlottak az évek folyamán, melynek felújítására hamarosan sor is kerül.
Csoportszobáink tágasak, világosak, berendezésük családias, esztétikus és gyermekközpontú.
A csoportszobákban és a folyosókon is számos új bútor teszi széppé az intézményt. Az óvoda hosszú, széles folyosója helyet és lehetőséget biztosít a gyermekeke és az óvónők munkáinak kiállítására is.
Az épületben van egy irodahelyiség, egy logopédiai szoba, egy fejlesztői szoba. A nevelői szoba került az idén átalakítva csoportszobává.
Lehetőségünk van a gyermekek egyéni fejlesztésére, felzárkóztatására és folyamatos logopédiai, pszichológiai ellátására.

Az Érdi Szivárvány Óvoda 6 tagóvodával rendelkezik, mely mint egységes intézmény, 2008 óta működik. Ezen tagóvodák egységes pedagógiai programmal rendelkezik, a Szivárvány Pedagógiai Programmal.
  szivarvany-program-mod-2019-doc